Hepiniz hoş geldiniz...
+3
YUNUS
Ümran Gündüz USTAOĞLU
Yunus Bayır
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Hepiniz hoş geldiniz...
Değerli Arkadaşlar,
Ben Yunus Bayır; 1984 Keban Lisesi mezunuyum.
Şu an Kocaeli ilindeyim; evli ve 3 çocuk (2 erkek, bir kız) babasıyım.
Forum sayfamızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum...
Ben Yunus Bayır; 1984 Keban Lisesi mezunuyum.
Şu an Kocaeli ilindeyim; evli ve 3 çocuk (2 erkek, bir kız) babasıyım.
Forum sayfamızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum...
Yunus Bayır- Mesaj Sayısı : 1
MERHABA
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 1967 Keban Doğumluyum. Keban Lisesinde lise birinci sınıfa kadar okuyarak ikinci ve üçüncü sınıfları Elazığ Mehmet Akif Ersoy Lisesinde bitirdim. Herzaman söylediğim gibi ordan mezun olamasam da ben kendimi hep Keban Liseli hissetmişimdir. Şu an Ankara'da Adalet Bakanlığında inşaat mühendisi olarak görev yapmaktayım. 16 yaşında oğlum ve 14 yaşında kızım var. Eşim de Sanayi Bakanlığında Jeoloji Mühendisidir. Bu forumda büyük emeği olan Yunus arkadaşımıza teşekkür ederken daha önceki grup çalışmasından dolayı da Fevzi arkadaşımızı yürekten kutluyorum. Her zaman bu tür katılımların arkasında olduğumu belirtmek isterim. Tüm arkadaşları bu forumda görmek beni çok mutlu edecektir. hepinize saygılar...
En son ÜMRAN GÜNDÜZ USTAOĞLU tarafından Salı Kas. 17, 2009 4:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ümran Gündüz USTAOĞLU- Mesaj Sayısı : 573
Geri: Hepiniz hoş geldiniz...
ÜMRAN GÜNDÜZ USTAOĞLU demiş ki:ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. BEN 1967 KEBAN DOĞUMLUYUM. KEBAN LİSESİNDE LİSE BİRİNCİ SINIFA KADAR OKUYARAK İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ SINIFLARI ELAZIĞ MEHMET AKİF ERSOY LİSESİNDE BİTİRDİM. HERZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ ORDAN MEZUN OLAMASAM DA BEN KENDİMİ HEP KEBAN LİSELİ HİSSETMİŞİMDİR. ŞU AN ANKARA'DA ADALET BAKANLIĞINDA İNŞAAT MÜHENDİSİ OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM. 16 YAŞINDA OĞLUM VE 14 YAŞINDA KIZIM VAR. EŞİM DE SANAYİ BAKANLIĞINDA JEOLOJİ MÜHENDİSİDİR. BU FORUMDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN YUNUS ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERKEN DAHA ÖNCEKİ GRUP ÇALIŞMASINDAN DOLAYI DA FEVZİ ARKADAŞIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM. HER ZAMAN BU TÜR KATILIMLARIN ARKASINDA OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM. TÜM ARKADAŞLARI BU FORUMDA GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EDECEKTİR. HEPİNİZE SAYGILAR....
Arkadaşlar tanıtım yazımı yazarken forum kurallarından birini ihlal ettiğimi farkettim. Büyük harfle yazarak hata yapmışım. Özür diliyorum hepinizden. Gerçekten dikkatimden kaçmış ama cezama razıyım.. Adalete güveniyorum...
Sen de yöneticisin, kendi cezanı kendin ver Ümran:)
Şaka şaka, herşeyin ilk acemiliği olur; tekrarı halinde düşünürüz bişeyler:))
Şaka şaka, herşeyin ilk acemiliği olur; tekrarı halinde düşünürüz bişeyler:))
Boynum kıldan ince napalım
İşte bu... Cezayı ben vereyim o zaman....Hemen...Disiplin kurulu işlevi görebilirim tek başıma, cezalar benden olsun..Adalet Bakanlığı'nda çalışıyor olmanın verdiği ağıtrlaştırıcı unsur da dikkate alınmak suretiyle gereği düşünüldü:Ümran'a düzeltme seçenepğine basıp küçük harflerle düzeltme için üç gün süre verilmesine, bu süre sonunda gereği yapılmadığı takdirde bir ay süreyle her sabah eskilerden, çok eskilerden biz<e bir şarkı dinletmesine karar verildi..Not: Temyizi yoktur, karar kesindir...ÜMRAN GÜNDÜZ USTAOĞLU demiş ki:Boynum kıldan ince napalım
Fevzi ÇAKMAK- Mesaj Sayısı : 647
Fevzi nasıl olmuş şimdi. Affedildim sanırım. Ha bu arada sizlere bir ay süreyle her sabah eskilerden şarkılar dinletmek için cezaya gerek yok arkadaşım. Ben bu işi gönüllü olarak ifa edebilirim zevkle.......
İyi olmuş...O halde ceza kalkmıştır...
Ama biliyorsun kabahatler kanunu var ve ona göre ilginç biçimde klasikleri okuma cezası(nasıl bir cezaysa), okul temizleme cezası filan veriyor hakimler...
İyi o zaman eskilerden her sabah bir şarkı dinleyelim senden..
Ama biliyorsun kabahatler kanunu var ve ona göre ilginç biçimde klasikleri okuma cezası(nasıl bir cezaysa), okul temizleme cezası filan veriyor hakimler...
İyi o zaman eskilerden her sabah bir şarkı dinleyelim senden..
Başımüstüne arkadaşım
merhaba kebanlılar ve keban liseliler
Teşekkür ederim.Ümran hanım.herhalde kardeşim cem beyi tanıyor.Ben kendilerini hatırlamıyorum.Ahmet özcan bahsetmişti cem bey den
En son ahmet ozan tarafından Çarş. Ara. 02, 2009 5:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ahmet ozan- Mesaj Sayısı : 1
hoşgeldiniz Ahmet Bey. Sizi aramızda görmek çok güzel.
ahmet kardeş hoşgeldin aramıza
zekeriya- Mesaj Sayısı : 213
tanışma
Ümran hanım siz Yaşar gündüz beyefendi ve Nezihe hanımın kızımısınız?
zeynel buldur- Mesaj Sayısı : 6
Ümran'ın yokluğunda üstüme vazife alarak sizi yanıtlayayım hemen...Doğru hatırlıyorsunuz.Aynen öyle rahmetli Yaşar amca ve Nezihe Abla'nın kızı..Ayrıntıyı Ümran'ı buralarda görebilirsek, bu aralar pek sık giremiyor, anlatır size.
1 sayfadaki 1 sayfası