YENİ ARKADAŞLARA MERHABA
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YENİ ARKADAŞLARA MERHABA
Yeni arjkadaşlara merhaba diyelim.. Hikmet Uçar ve Sinan Kaya,; soyadlar isimler aşina ama aradan yıllar geçiyor, bize burdan kendilerini tanıtırlarsa memnun oluruz...Ya da bilenler anlatsın...
Bu arada bayanlar tatilleri bitirmişler galiba, hepsi buradalar...Mesela Sebahat yıllar sonra Keban'a gitmiş...Ben de Samsun'dayım..Yanıyor burası, ilginç bir havası var... Zeko sana sorayım kim vardı Samsun'da ilkokul öğrtemenimiz dışında..
Bu arada bayanlar tatilleri bitirmişler galiba, hepsi buradalar...Mesela Sebahat yıllar sonra Keban'a gitmiş...Ben de Samsun'dayım..Yanıyor burası, ilginç bir havası var... Zeko sana sorayım kim vardı Samsun'da ilkokul öğrtemenimiz dışında..
Fevzi ÇAKMAK- Mesaj Sayısı : 647
Geri: YENİ ARKADAŞLARA MERHABA
Evet yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ben de....
Ümran Gündüz USTAOĞLU- Mesaj Sayısı : 573
fevzi merhabalar samsun da bildiğim kadarıyla bizden kimse yok...sadece birsen öğretmen var diye biliyorum...
fevzi sebahatla kebanda ilginç bir şekilde karşılaştık...tesadüfün böylesi olamaz...sebahat çırçıra giriyor..ben tam çıkıyordum...telefonla beni ararken göz göze geldik..ikimizde şok olduk..
fevzi sebahatla kebanda ilginç bir şekilde karşılaştık...tesadüfün böylesi olamaz...sebahat çırçıra giriyor..ben tam çıkıyordum...telefonla beni ararken göz göze geldik..ikimizde şok olduk..
zekeriya- Mesaj Sayısı : 213
aaaaaaaa çok ilginç ya Zekeriya....
Zekoş herkesi yakalıyorsun vallahi bravo...
Samsun'da ilkokul öğretmenizmiz vardı onu biliyorum..
Samsun'da ilkokul öğretmenizmiz vardı onu biliyorum..
Fevzi ÇAKMAK- Mesaj Sayısı : 647
Uzun zamandır aranızda olamadığım için öncelikle çok özür diliyorum.Ben de aramıza katılan bütün arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.
mine- Mesaj Sayısı : 153
canım arkadaşım sen de hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn....
1 sayfadaki 1 sayfası