Keban Liseliler (TEST YAYIN...)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ümran Hanımefendiye

2 posters

Ümran Hanımefendiye Empty Ümran Hanımefendiye

Mesaj  zeynel buldur Salı Eyl. 14, 2010 5:56 pm

Oğlum Fatih (ikinci oğlum) Ankara gazi üniversitesi elektirik elektronik mühendisliği mezunu,Ankara telekom genel müdürlükte,okul hayatı boyunca ve çalıştığı süre içinde o kadar isteme rağmen Ankara'ya gelemedim. Eğer Ankara'ya gelirsem uğrarım. Elazığ'a geçerken veya her nezaman isteseniz Kayseri'ye beklerim.Büyük oğlum ferhatı evlendirdim almanyada hem okuyor hemde çalışıyor.Burada elekt.elektronik müh. bıraktı orada yine aynı mühendislikte okuyor.Üçüncü oğlum Kayseri fen lisesi 11 sınıfta.Dördüncüsü ise ilk ögretim 5 de.Sizinkileri nerelerde okuyorlar.Kardeşlerine,ablana ve annene selamlar.Keban barajından ortak tanıdığımız kişilerle haberleşiyormusun irtibatın varmı? kimler sağ kimler yaşıyor haber ve bilgin var mı paylaşırsanız sevinirim.selamlar.

zeynel buldur

Ümran Hanımefendiye Empty Geri: Ümran Hanımefendiye

Mesaj  Ümran Gündüz USTAOĞLU Çarş. Eyl. 15, 2010 1:41 pm

maşallah Zeynel abi çocuklarının hepsi çok güzel yerlere gelmişler Allah bağışlasın. Benimkiler daha küçük. Oğlum lise 3 e kızım lise 1 e geçti. Barajdan görüştüğüm arkadaşlar var tabi ama kimleri hatırlıyorsun bilemiyorum. ayrıca bu forum sayesinde de yıllar sonra görüşme fırsatı bulduğum arkadaşlarım oldu. Lütfü amcayı (Gümüşrende) hatırlarsın. Rahmetli olmuş. Hamdiye teyse şimdi Bursada. Ferhundeyle facebookta yeniden biraraya geldik. Aslında çok kişi var ama inşallah birgün karşılıklı eski günleri yadederiz. Kendine iyi bak abi.
Ümran Gündüz USTAOĞLU
Ümran Gündüz USTAOĞLU